Om klubben

Sensommar 2014, Anders och Morgan ställer frågan om vi inte ska bilda en cykelklubb med fokus på MTB! Tanken ligger där och gror några månader. Sen händer det.

Klubbens initiativtagare är Anders Fredriksson och Morgan Munksjö, kända profiler för er som cyklar MTB i skogarna runtom Jönköping. Vi är fyra andra som hängt på och jobbat med att förverkliga denna idé. I styrelsen sitter också Magnus Sandberg, Stefan Brobeck, Rickard Wahlberg och Erik Sjöstrand. Vill du ha kontakt med oss använd kontaktformuläret nedan.

Klubben, CK Sportson Jönköping har fokus på MTB, och de lopp som ingår i den sk Långloppscupen. Men  även andra lopp av XCM karaktär, ex Rallarloppet, Grenserittet och Cykelvasan. Klubben har inte som mål att samla den breda skaran MTB cyklister, men vi vill gärna cykla med de cyklister som vill ta sitt cyklande en nivå till. Med hjälp av strukturerad träning, se hur långt man kan nå på tävling.
CK Sportson Jönköping kommer säsongen 2015 att samla 15 cyklister under gemensam flagga. Du kommer att kunna läsa om våra bravader här på vår hemsida, men du kan också följa oss på Twitter, Instagram, Facebook och Strava.

Du, som hittat hit, och läst hela texten, är naturligtvis också välkommen att hänga på våra gemensamma träningsturer, ha koll på hemsidan och kalendern, där kommer alla turer att finnas.
Bara så du inte missar oss när du kanske möter oss, nedan ser du våra klubbdräkter, med våra huvudsponsor i fokus, Sportson Jönköping.

clothes

Ditt namn (obligatorisk)