Medlems kick off!

Vilken dag, att man kunde producera så mycket mjölksyra på så kort tid, obegripligt! Och att väggen är så brutal, redan efter 20-30 sekunders cykling. Och den rekordslakt vi fick uppleva.

Medlemsdag del 1

Samling och en kaffe med lite småsnack vid ettiden.  Vi blev sammanlagt 11 cyklister som mötte upp till samlingen. Ordförande hälsade alla välkomna. I höstas satte vi upp ett mål, målet var satt till 15 betalande tävlingscyklister i mars 2015, och det är vi idag, 15 cyklister med färska tävlingslicenser i fickan! Vi körde bordet runt så alla fick presentera sig för varandra, (vi känner varandra väl med hjälmar på, men när hjälmen kommer av vet vi inte så mycket om varandra).

Efter inledningen lämnar vi ordet till Kenneth Melin på Cardio Club, som föredömligt lånat ut sina lokaler till oss. Kenneth och Cardio Club är också en av våra sponsorer. Kenneth berättade kort om idén bakom sitt koncept, målgrupper och att de kommer öppna gym nummer två i Munksjöstaden, (att Morgan fått en hel stadsdel uppkallad efter sig, märkligt, han är väl egentligen inte ens från stan…). Vi får också ta del av ett skräddarsytt erbjudande som gäller medlemmar i CK Sportson Jönköping.

Efter Cardio Club presenterar vi en annan av våra sponsorer, Skip Nutrition. Marcus Tafjord är ägare av företaget och har kommit för att presentera sina produkter och hur Skip och CK Sportson kan hjälpa varandra i sina strävanden efter resultat. Skip har en hel skiprange av produkter för uthållighetssporter, men även kosttillskott som lämpar sig väl för dagligt intag när man tränar och tävlar på hög nivå. Vid sidan av CK Sportson, sponsrar även Skip Coop långloppslag och även det nystartade cykelteamet Treberg.

Imorgon kommer del 2 – Rekordslakt, mjölksyra mm!