Medlemsmöte – Kick off

Lördagen den 14/3 klockan 13,00 samlas vi hos en av våra sponsorer, Cardio Club. Dagen är fullmatad med aktiveter, föreläsningar, KM i Wattbike och vi som kan och vill avslutar kvällen med en bit mat och något att dricka. Dagen är uppdelad i tre block, om man inte har möjlighet att närvara under hela dagen väljer man de delar man har möjlighet till.

Samling 13,00 på Cardio Club, adress finns här http://cardioclub.se/kontakt/
13,10 Kommer vi som tagit initiativet till klubben köra en kort presentation, vi snackar om mål och träningar och lite hur vi tänker med cyklingen.

13,30 Lämnar vi till Kenneth Melin, ägare till Cardio Club som ger en presentation över gymmet och vilka möjligheter vi i CK Sportson Jönköping har hos honom.

13,45 Skip Nutrition, vår sportdryck och energisponsor leder oss genom näringsintagets mysterier. Och framför allt får vi en genomgång av vad Skip har att erbjuda oss. Marcus Telfjord som äger bolaget kommer och besöker oss, läs gärna mer på hemsidan och förbered frågor om ni har några. Skip kommer hjälpa oss till stordåd ute i skogarna i år, var så säkra!

14,15 Ombyte, KM i Wattbike. Kenneth leder oss genom denna mjölksyrastinna eftermiddag. Vi kör kvalificering på 1000m, A och B finaler på 2000m. Och för dom som inte fått nog, peaktest på sex sekunder för att avgöra vem som maxar mest watt! KM tar ca två timmar i anspråk, lite beroende på hur många vi blir. Framåt femtiden är vi nog duschade och bastade, då går vi vidare till lämplig sylta för intag av mat och dryck. Se informationen som block 1, KM i Wattbike som block 2 och utgången med middag som block 3.
Anmäl er närvaro ,  om ni inte kan närvara under hela dagen, skriv gärna vilka block ni vill delta på.

8 reaktioner på ”Medlemsmöte – Kick off”

  1. Kul som attan, jag räknar med att kunna vara med på del ett och två men får tyvärr stå över mat och dryck den här gången.

  2. Jag gör som Janne är med på 1 & 2:an men sen får ni sköta er själva för då skall jag på Thåström☺

  3. 10 stycken anmälda till mötet. Inväntar några som ännu inte bestämt sig.

  4. Jag har ju inte anmält mig, men självklart med på allt!…

  5. Kommer det någon lista över vilka som kommer så vi kan sätta betta på vinnare , ledare halvtid mesta kakätare mm.

  6. Vi kör betting på lördag, har du en bra tanke på olika delmoment?
    Vi blir 11 som cyklar.
    Jag känner mig i grym form och blir svårslagen denna gången, bara så ni vet!

Kommentarer är stängda.