Rallarloppet 21-10-03

               Rallarloppet   21-10-03

Då var det dags igen efter pandemin (covid 19).

Man har längtat efter detta lopp man är taggad,

I startfållan, det var kallt svårt att stå still gick en sväng kom precis när vi skulle gå fram till start, pulsen ökar Efter starten går det går ganska fort igenom samhället, det tog inte lång tid innan man fått upp värmen, första backarna blev jobbiga då tappade jag mattias fick slita att komma ifatt sedan höll vi i hopp. 

Sedan blev det lite blött och lerigt.

Backen upp till vindkraftverket är lika jobbigt som vanligt (suck)

Vid nästa depå blev det lite saltgurka och bulle det behöver man, gick på rött från början

 Sedan kom vi ifatt en stor klunga på ca 20 st där höll vi i en stund efter någon mil så drog 3 st då hängde jag och mattias med då ökade farten kollade bakåt tias var med nu kör vi. två mil till mål. När det är en mil kvar kollar jag bakåt tias borta han hade träffat sin kompis (KRAMP) jag försökte hålla i men när vi kom in på Hallbys område då orkade jag inte mer helt slut men jag tog mig imål   3tim 08min

                               65 km – Tävling

Plac

12  Hultin, Jimmie Ck Sportson Jönköping        2:23:11        

                            65 km – Motion

30  Franzén, Glenn CK Sportson Jönköping       2:41:23

34  Tideman, Morgan Ck Sportson                      2:45:35

37  Petersson, Mikael CK Sportson JKPG            2:46:12

80  Brandt, Mikael Ck sportson jönköping         3:08:57

84 Krondahl, Mattias Ck Sportsson Jönköping  3:09:46