Sponsorer

Sportson
McDonalds
Skip Nutrition
Cardio Club
Tefab
Peak Software
Kuvertteamet
Concept for Life
Prysmian Group
Emil Lundgren


Sportson
Sportson startade för mer än 30 år sedan i en källarlokal på Avenyn i Göteborg. Idag är vi Sveriges största cykelspecialistkedja med 24 butiker på 16 orter runt om i landet.

Vår affärsidé är att sälja kvalitetscyklar av välkända varumärken för all typ av cykling och till hela familjens behov. Men också att tillhandahålla tillbehör och utrustning som gör cyklingen ännu roligare och betydligt säkrare.

I våra butiker möts du alltid av kunnig och hjälpsam personal och behöver du reparera eller serva din cykel finns våra cykelmekaniker tillhands året runt.

Välkommen till Sportsons underbara värld av cyklar. Gillar du att cykla så har du kommit rätt. Och vill du ha en kvalitetscykel från världens främsta tillverkare har du kommit ännu mer rätt.

Som ni säkert redan förstått, är Sportson Jönköping vår namnsponsor, om ni inte redan är kunder hos Jonas och Berner med sina kunniga medarbetare, tycker vi att ni omedelbart ska bli det. I butiken finns allt inom cykel, både bredd och djup i sortimentet, och lägg där till stans bästa verkstad med generösa öppettider och personal som vet vad varje cyklist behöver.


McDonalds
År 1973 öppnade den första McDonald’s restaurangen i Sverige. En dröm som blev verklighet. Sedan dess är det många som uppfyllt sina drömmar inom McDonald’s, och fler ska det bli.

Cirka 80 procent av våra restauranger ägs och drivs av lokala företagare, franchisetagarna, och deras arbete som förebilder på den lokala orten kan göra tydlig skillnad. Det vet vi om och det är bland annat den vetskapen som driver oss att fortsätta arbeta och engagera oss.
Det är här vi har direktkontakt med våra gäster, det är här gästerna verkligen kan se konkret vad vi som företag gör.
McDonald’s vill vara ett föredöme i samhället och många av våra franchisetagare arbetar med lokalt samhällsengagemang – både genom restaurangen men också genom personligt engagemang i kommunen, i näringslivet och andra lokala nätverk. Precis så är det i Jönköping, Christer, en av våra cyklister har ett stort lokalt engagemang, bland annat i vår cykelklubb.


Skip Nutrition
Skip AB är ett helsvenskt företag med utveckling och tillverkning i Sverige.
Vi har sedan 1971 tillverkat och utvecklat högkvalitativa kosttillskott för elit och motionärer. SKIP’s produkter är svensktillverkade och kontrolleras regelbundet. Genom våra 30 år i branschen har vi samlat på oss kunskap som vi gärna delar med oss av.
Vi vet med bestämdhet varför Skips produkter har blivit så populära bland alla sorters elitidrottare och motionärer – det är just det att de fungerar lika bra i praktiken som i den laboratoriemiljö där de har forskats fram.
Vi delar mångas passion att försöka leva ett sunt liv, bygga en bättre kropp och förstår också att det kräver produkter som fungerar optimalt med tanke på all den möda och tid som läggs ned. Det är därför som vi starkt rekommenderar dessa kraftfulla produkter till er som har ambitionen att förbättra er fysik och bygga en muskulösare kropp eller som helt enkelt bara vill må bättre. Vi är övertygad om att Skips produkter är de bästa på marknaden.
Även Skip stöttar fler än vår cykelklubb, surfa in på trebberg.se, där hittar du gräddan av Sveriges landsvägselit, som Skip förser med energi och kosttillskott. Vi är stolta som tuppar att Marcus och Helena valt att även stötta vår satsning.


Cardio Club
Cardio Club är en ny fräsch friskvårdsanläggning bredvid ICA Maxi. Här erbjuds alla över 20 år ett bra träningsutbud i en lugn miljö med många roliga och annorlunda maskiner.

Vad ger egentligen träning för hälsoeffekter utöver de estetiska?
• Risken för övervikt minskar.
• Högt blodtryck och höga blodfetter minskas.
• Lågt blodtryck påverkas positivt.
• Minskade psykiska besvär som oro och ångest,
sömnproblem och mild depression.
• Hjärtat stärks och din syreupptagning och därmed ork ökar.
• Immunförsvaret stärks.
• Diabetes (framför allt av typ 2) motverkas
• Risken för benskörhet minskar eftersom skelettet blir starkare. Oavsett ålder.
• Starkare muskler minskar risken för besvär i rörelseorganen som orsakar mycket lidande och står för
en stor andel sjukskrivningar.
• Risken för kvinnor att utveckla bröstcancer minskar,
liksom risken för män att utveckla prostatacancer.
• Fysisk aktivitet ger bättre mag-tarmfunktion och
motverkar trög mage, förstoppning och minskar
också risken att utveckla tjocktarmscancer.

På Cardio Club har de bland mycket annat ett gäng Wattbikes, sånt gillar vi cyklister.På en wattbike får du svar på tal hur du utvecklas och om din tränings ger resultat. Bra grejer helt enkelt!


Tefab
Tefab


Peak Software


Kuvertteamet
Bolaget startade 1991 och har på de dryga 20 åren gått från 3 miljoner till 160 miljoner i omsättning. Vi jobbar för en ständig tillväxt vilket vi tror är viktigt för vår egen utveckling och för våra kunder. Det är dock väldigt viktigt för oss att behålla känslan av ett ”litet” företag som är lättillgängligt och som alltid kommer tillbaka med snabba svar och kreativa lösningar. Från att vara nästan 100 % av vår verksamhet står idag kuvert och kuvert med tryck för drygt hälften av det vi håller på med. Då kuvertanvändandet i Sverige tyvärr minskar med 5-6 % varje år har vi valt att bredda oss inom kontorstryck, emballage och exponering och den breddningen kommer att fortsätta.


Concept for Life
Concept for Life är ett hälsoföretag som grundar sitt arbete på bred kompetens och stor erfarenhet. Genom vår kunskap och passion för hälsa och träning vill vi medverka till att skapa optimala förutsättningar för en hållbar och sund livsstil. Våra erbjudanden utgår från fyra hörnstenar: Fysiologiska tester och träning, rehabilitering, kost och utbildning.
Vi utför avancerade konditionstester såsom VO2 max syreupptagningstest, mjölksyratröskel och submaximala tester.
Du har även möjlighet att ta del av kompletta testpaket där vi går igenom hela din fysiska status med tester inom styrka, balans, rörlighet och kondition. Vi erbjuder även individuellt utformade träningsprogram och personlig träning.
Vi vänder oss både till dig som privatperson, förening eller företag. Oavsett om du tränar och tävlar på elitnivå, är vardags motionär, nybörjare, har viktproblem eller i en rehabilitering så är du varmt välkommen till oss. För oss är alla kunder lika viktiga. Vi finns i Jönköping, Stockholm och Göteborg.
Varmt välkommen till oss på Concept for Life.


Prysmian Group
Prysmian Group är världsledande inom energi- och telekommunikations kablar. Med 140års erfarenhet, 21000 anställda, i 50 länder och med 82 fabriker kan Prysmian Group erbjuda en bredd av produkter. Prysmian Group kan hjälpa dig med allt från traditionella installationskablar till avancerade kabellösningar för industri, energiförsörjning och telekom. Och skulle vi mot förmodan inte ha just den kabel du letar efter – utvecklar vi den efter dina behov.
För den svenska marknaden så finns huvudkontor, produktion och lager i Nässjö och försäljningen sker runt om i landet. Produkterna säljs under varumärkena Prysmian samt Draka. Dessa varumärken kompletterar varandra och är två av marknadens starkaste varumärken. Varje varumärke representerar en viss del av det globala utbud som Prysmian Group erbjuder. För mer information besök Prysmian Group eller Draka


Emil Lundgren

Lämna ett svar